Parhaat ravintolat Helsingissä

Kuten kaikki tietävät, Helsinki on Suomen pääkaupunki. Tämän takia useimmat yritykset ja tapahtumat sijaitsevat siellä. Pääkaupungin talouden taso on paremmin kehittynyt kuin pienemmissä kaupungeissa ja sen väestö on suurempi. Helsingistä on mahdollista löytää erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Kuitenkin, voi olla vaikea valita paras ravintola edullisen sijainnin ja halutun keittiön mukaan. Siksi ihmiset käyttävät Tripadvisor- verkkosivustoa usein. Se on yksi suosituimmista verkkosivuista, jossa kaikki voivat suunnitella koko matkan alkaen hotelleista jopa lentoihin ja ravintoloihin. Tärkeimmät kriteerit siellä ovat muiden matkustajien mielipiteet.

Tripadvisorin mukaan Helsingin paras ravintola on nimeltään Toca. Siellä ihmiset voivat kokeilla italialaista ja eurooppalaista ruokaa. Puhuen sen sijainnista, se on helppo löytää Esplanadin puiston vierestä eli ravintolan osoite on Unioninkatu 18, Helsinki 00130. Toca on melko pieni ravintola, jossa menun ovat luoneet ravintolan kokit ja se sisältää erilaisia ruokia ja viinejä. Heidän kolmen ruokalajin menun hinta on 45 €, kuitenkin viiden ruokalajin menu on kalliimpi, eli 65 €. Menu ravintolassa muuttuu ajoittain, esimerkiksi elokuussa 2018 tavallinen menu sisälsi: Mustekalaa, perunaa ja tilliä, vasikan kieltä, lehtikaalia, pähkinää ja tyrniä, maitosuklaata ja puolukkaa ja muita ruokia. Kuitenkin, ravintola on usein todella täynnä ja siitä syystä on hyvä idea varata pöytä etukäteen. Seuraamalla tätä linkkiä, voit lukea lisää ravintolasta sekä varata oman pöydän: Ravintola Toca.

Toinen hyvä Eurooppalaisen ruoan paikka Helsingissä on ravintola Kuu. Se on vähän kauempana keskustasta kuin edellinen ravintola, mutta se on helppo löytää Suomen Kansallisteatterin edestä. Arvioiden mukaan, tämän ravintolan ruoka on sopiva erityisesti kasvissyöjille, mutta tavallinen ruoka on myöskin korkealaatuista. Useimmiten siika ja poro ovat suosituimpia ruokia, mutta menu sisältää myös erilaisia ruokia kuten perinteistä savulohikeittoa, vuohenjuustosalaattia ja jälkiruokia. Kaikki kaikessa, ravintola Kuu on ylpeä sen pitkästä historiasta, koska se avattiin toukokuussa 1966 ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Tänä syksynä uusi ruokalista on tulossa, joka tuo monia yllätyksiä. Seuraamalla tätä linkkiä voit lukea lisää ruokavaihtoehdoista: Ravintola Kuu.