Maistuvaa kalaruokaa Helsingistä

Nauti herkullisia kalaruokia Helsinkiläisissä ravintoloissa

Finlandia Caviar osoitteessa Eteläranta 20 tarjoaa maistuvia kalaruoka-annoksia jokaiseen makuun. Tuoreita ostereita, herkullista kaviaaria ja erinomaista mätiä laadukkaan kuohuviinin kera. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.

Fisken på Disken osoitteessa Urho Kekkosen katu 1 tarjoaa loistavan 4 ruokalajin illallisen korkealuokkaisten viinien kera. Tarjolla on muun muassa

seitä, kampasimpukoita ja katkarapuja kera herkullisen majoneesin sekä sitruunan. Paikan päällä voi nauttia myös mahtavia sieniruokia, herkullisia keittoja ja suussasulavaa härkätartarpihviä.

Ravintola Merimakasiini osoitteessa Hietalahdenranta 14 tarjoaa asiakkaille maistuvan terassilounaan silmiä hivelevällä merinäkymällä. Monipuolinen buffetpöytä sisältää laadukkaita herkkuja ja kuluttaja voi nauttia täysillä ensin upeista alkupaloista, esimerkiksi grillatut katkaravut aina pääruokaan asti, kuten tuoretta lohta tai herkullista pihviä.

HSS Paviljong, Helsingin Liuskasaaressa avaa kuluttajalle hienon kalaruokien makumaailman. Pohjoismainen ravintola sijaitsee aivan merisataman rannan edustalla ja tarjoaa asiakkaalle niin hulppeat näköalat kuin loistavan ruoan laadukkaine juomineen. Suomenlahdelle avautuva ulappa tarjoaa silmiä hivelevät maisemat ja loistavaa ruokaa a la carte -listan ja erikoismenuiden avulla.

Ravintola Saari, Helsingin Sirpalesaaressa ottaa asiakkaan merellisen raikkaasti vastaan. Ravintola sijaitsee kaupungin parhaissa merimaisemissa

ja ainoastaan “kivenheiton” päässä ydinkeskustasta. Sijainti on siis mitä parhain. Ravintolassa voi viettää herkullisia rapujuhlia, joita kyseisessä paikassa on tehty jo yli 20 -vuoden ajan. Ravintola tarjoaa merellisiä ruokaelämyksiä kapteenin menuun, klassikko menuun, sirpalesaaren menuun, lasten menuun ja a la carte -listan mukaan. Kannattaa maistaa myös Saaren todella herkullisia jälkiruokia.

Kalaruoka on elämys

Kalaruoka on aina helppoa, maistuvaa, yksinkertaista ja terveellistä ruokaa, jota nautitaan raikkaan veden, laadukkaiden viinien, perinteisen piimän tai oluen kera. Korkealuokkainen ravintola henkilökuntineen haluaa tarjota makuelämyksiä sekä perinteisille suomalaisille että vaativille eurooppalaisille asiakkaille. Ravintolassa ruokailu on kokonaisvaltainen elämys, joka alkaa ystävällisestä hymystä ja henkilökunnan ammattitaidosta päättyen loistavaan ruokaan. Kalaruoka sopii arkeen ja juhlaan, on sitten kysymys taidokkaasti valmistetuista alkupaloista tai varsinaisesta pääruoasta. Arvostetuimmat mestarikokit kertovat, että maistuvaa kalaruokaa ei pidä koskaan pilata liialla maustamisella, vaan kalaruoan maku tulee hienosti esiin lempeitä yrttejä, sitruunaa, smetanaa ja esimerkiksi eri sipulilajikkeita käyttämällä. Helsingin upeisiin kalaravintoloihin kannattaa todella tutustua.